Publicitat
Esports

El retorn del Sabadell serà a Vallecas, un camp on fa 62 anys que no guanya

Els arlequinats volen repetir aquesta escena a Vallecas / Ll. Franco

L'escenari on es produirà el retorn del Sabadell al futbol professional no és gens propici històricament. Només una vegada ha guanyat el conjunt arlequinat a Vallecas i d'això ja fa 62 anys! Va ser la temporada 57/58 gràcies a un gol de Maiques en el minut 58. El Sabadell va acabar segon a la lliga i no va pujar a Primera Divisió pel goal-average en contra davant l'Oviedo. De les 13 visites al feu madrileny, els arlequinats han sortit derrotats en 9 ocasions.

Només es poden rescatar tres empats com a resultats positius. L'últim és el 0-0 de la temporada 90/91 amb José Antonio Naya a la banqueta. En dues ocasions el partit va acabar 2-2: la temporada 81/82 amb regust amarg perquè el Sabadell dominava 0-2 en el minut 86 amb gols d'Ángel i Bio, però una reacció final del Rayo va igualar el marcador. Manuel Polinario, Poli, era el tècnic arlequinat. En el tram final de la nefasta temporada 82/83, un Sabadell ja descendit matemàticament a Segona B va esgarrapar un punt d'orgull a Vallecas. Julià Garcia havia agafat l'equip després de la destitució de Poli, però la reacció va arribar massa tard.

Publicitat

L'última visita a l'estadi madrileny es va produir la temporada 91/92, amb Pepe Martínez d'entrenador i va acabar amb derrota (2-0). El Rayo anava com un coet cap a Primera Divisió amb José Antonio Camacho a la banqueta i jugadors de gran nivell i experiència com Wilfred, Lema Garcia Cortés, el 'Soso' Gallego, Calderón, Pedro Riesco, l'argentí Juan Ramón Comas o el davanter de Costa Rica, Hernán Medford, autor del primer gol després d'una gran jugada personal. Calderón va sentenciar amb el 2-0, deixant sense capacitat de reacció a un Sabadell que va jugar tota la segona meitat amb inferioritat numèrica per l'expulsió d'Arturo. El dissabte el Sabadell torna a Vallecas amb la il·lusió de trencar la dinàmica negativa i aconseguir la segona victòria de la història.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top