ESPORTS

Atípica ofrena del Centre d'Esports a la Mare de Déu de la Salut

La delegació arlequinada participant en el tradicional acte al Santuari de la Salut / CEDIDA (CES)

Un dels actes tradicionals del Centre d'Esports Sabadell previst a l'inici de les temporades és la visita al Santuari de la Salut per fer una ofrena floral a la Verge i patrona de la ciutat. Aquest any també s'ha fet, però d'una manera molt poc tradicional. La pandèmia del coronavirus ha propiciat un acte atípic i reduït a la mínima expressió.

Després de la sessió preparatòria, els màxims responsables tècnics Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo; els quatre capitans de l'equip, Ángel Martínez, Pedro Capó, Aleix Coch i Edgar Hernández; el director esportiu, José Manzanera; i el delegat Miguel Ángel Rodríguez s'han desplaçat al Santuari per participar en l'acte institucional i fer l'ofrena floral a la Mare de Déu de la Salut. Tampoc ha faltat la clàssica foto fora del temple, però aquesta vegada el gran grup habitual s'ha vist reduït a 9 persones.

Pendents de diversos jugadors

Ara l'atenció esportiva està centrada en el debut de dissabte a la LligaSmartBank a Vallecas davant el Rayo Vallecano. Hidalgo està molt pendent de l'evolució d'alguns jugadors amb molèsties físiques. Descartats l'Ángel Martínez (sancionat) i Pedro Capó (lesionat), homes com Edgar, Aarón Rey, Xavi Boniquet, Adri Cuevas o Pierre Conrad -que serà presentat oficialment aquest dijous al Teatre de La Faràndula- seran dubte fina s última hora. És segur que Hidalgo haurà de completar la convocatòria de 23 amb futbolistes del filial i el juvenil que han entrenat amb dinàmica del primer equip.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top