Esports

El curiós cas d'una parella de Cardedeu que són socis del Girona i Sabadell

El Gerard i la Paula, amb el carnet arlequinat i la mascareta del Girona / Lluís Franco

Mentre el Centre d'Esports es troba en plena cursa per augmentar la seva massa social i en prou feines arriba a la meitat (uns 2.500) de l'objectiu marcat pel president Esteve Calzada, una jove parella de Cardedeu, Gerard Casals i Paula Voces, s'han tret el carnet de la zona de Lateral. Fins aquí pot semblar un cas més. Però la peculiaritat és que també són socis del Girona i no tenen cap lligam ni vincle familiar amb cap de les dues ciutats. "Ens agrada el futbol i amb l'ascens del Sabadell a Segona A hem pensat que necessitaria el màxim suport possible i la millor manera era fer-se soci", explica amb tota naturalitat el Gerard. Afegeix que va seguir tots els partits de l'equip arlequinat de la passada temporada que feien per televisió i va gaudir moltíssim amb el play-off exprés.

Una situació força curiosa perquè l'argument també val en el cas del Girona. "Ens vam fer socis a Segona Divisió A i des de fa dos anys tinc seient assignat. Estem a una horeta de casa i fins a l'aturada pel coronavirus procuràvem no perdre'n's cap partit. Al play-off d'ascens vam anar fins a Montilivi per donar suport l'equip a fora de l'estadi i després vam veure el partit en un bar a prop". El conjunt gironí va malbaratar l'opció de tornar a Primera Divisió en una dramàtica derrota davant l'Elx i ara es trobarà amb el Sabadell. "Ens hem mirat el calendari per quan puguem tornar a entrar als estadis i la nostra intenció és anar a veure el Sabadell i el Girona si no coincideixen en horaris. Si és així, aniré a la Creu Alta i deixaré el carnet del Girona al meu germà. De moment ens haurem de conformar a veure els partits per la televisió", explica resignat.

Publicitat

Ni el Gerard (22 anys) ni la Paula (19) han estat mai a la Creu Alta. De fet, la primera vegada ha estat fa uns dies quan van retirar els carnets de soci. Ho van fer amb una mascareta del Girona. "Per a nosaltres no hi ha cap mena de rivalitat. Són dos equips catalans que ens agraden i per això vam decidir donar-los suport traient el carnet, una manera d'ajudar en la seva economia. Aquesta temporada els dos clubs ho necessitaran perquè el Girona ha perdut recursos pel tema salarial i el Sabadell, com a nouvingut a la categoria, també ho té complicat. Penso que l'objectiu d'ambdós equips aquesta temporada haurà de ser la permanència". Segur que ja tenen marcat en el calendari la data del 3 de gener del 2021, quan s'enfrontaran Girona i Sabadell a la jornada 20. Cor dividit?

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top