Vallès

Primer positiu en una escola bressol al Vallès

Santa Perpètua de Mogoda ha registrat el primer cas positiu de Covid-19 en l’àmbit educatiu. Es tracta d’un alumne de l’escola bressol municipal L’Espiga. Segons fonts municipals, Salut va comunicar aquest 15 de setembre la detecció del cas a l’Ajuntament de Santa Perpètua i es va posar en marxa el protocol previst en aquestes situacions.

El grup estable de l’infant afectat està format per dos nadons més i les educadores, que hauran de dur a terme el confinament preceptiu. El regidor d’Educació, Pere García, ha expressat que aquesta era una situació que es podia registrar donada la situació sanitària actual i ha destacat que “el protocol per a aquests casos ha funcionat perfectament”.

Publicitat

No és el primer cas en l’àmbit educatiu del Vallès Occidental: durant el primer dia d’escola (dilluns passat) ja es va haver d’aïllar un grup de classe de l’escola 25 de setembre de Rubí (amb cursos d’infantil i primària). Tot i així, el confinament és conseqüència d’una activitat d’acollida prèvia a l’inici de curs.

A més, l’escola bressol municipal EBM Gràcia va haver de tancar ahir preventivament –i fins al pròxim 22 de setembre– a causa d’un positiu per Covid-19 amb test PCR d’una persona de l’equip docent. L’educadora havia mantingut contacte amb docents fora de l’àmbit escolar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top