Ciutat

FOTO i VÍDEOS: Una important carretera vallesana, inundada per un fort aiguat

La carretera, totalment inundada / SCT

A Sabadell, tot i que aquest dimarts a la tarda hem sentit tronar de valent, el temps ha aguantat i el sol ha lluït. No ha estat així a ben pocs quilòmetres de distància, on un aiguat ha fet acte de presència per sorpresa.

La principàl afectació d’aquest xàfec s’ha concentrat a la carretera C-17 a l’alçada de la Garriga, al Vallès Oriental. La via ha estat totalment tallada en tots dos sentits.

A conseqüència de la pluja, la calçada ha quedat inundada. El tall ha estat entre les 16.45 h i les 17.25 h. A mitja tarda es mantenia un carril tallat en sentit Barcelona i s’han registrat retencions de 6 quilòmetres.

Pel que fa a la línia de Rodalies, l’R3, s’ha hagut de tallar la circulació de trens.

Comentaris
To Top