Ciutat

El govern de l’Estat començarà a tramitar la petició d’indult als presos independentistes la setmana que ve

Jordi Cuixart i Carme Forcadell, durant el judici al Suprem / T.S.

El govern central començarà a tramitar l’expedient de l’indult als presos independentistes la setmana que ve, entre ells els sabadellencs Carme Forcadell i Jordi Cuixart. Així ho ha afirmat aquest dimecres el ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, durant la sessió de control al Congrés dels Diputats.

L’executiu espanyol té sobre la taula la petició que va presentar l’advocat Francesc Jufresa el passat 23 de desembre per l’indult als 12 condemnats pel Tribunal Suprem. Campo ha afirmat que ho farà “perquè és el que toca” la setmana que ve.

Segons fonts del Ministeri de Justícia, un cop tramitats, el govern de l’Estat haurà d’escoltar les parts, el tribunal sentenciador i la Fiscalia. La resolució podria trigar a sortir entre quatre i sis mesos.

Comentaris
To Top