Ciutat

Un camió escombra d’Smatsa, calcinat en un incendi a Torre-romeu

Un camió escombra de Serveis del Medi Ambient SA (Smatsa) s’ha incendiat aquesta tarda al barri de Torre-romeu. El foc s’ha produït a la vora d’un contenidor, que també s’ha cremat, i de moment se’n desconeixen les causes. El vehicle ha quedat totalment calcinat i durant l’incendi s’ha pogut veure un núvol de fum visible a diversos punts del barri.

/ Cedida

/ D.S.

/ Cedida

El foc s’ha produït en l’encreuament del carrer de l’Anoia i la ronda d’Oliana. Fins allà s’ha desplaçat una dotació dels Bombers i també els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) després que el conductor del vehicle hagi inhalat gasos tòxics provinents del foc. L’incendi l’ha detectat el mateix treballador quan ha començat a sortir fum del motor.

Comentaris
To Top