Ciutat

La piulada que ‘acusa’ el Tribunal Suprem de ser sabadellenc

Les reaccions després que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi estat inhabilitat per penjar una pancarta de la façana del Palau de la Generalitat han estat constants en les darreres hores, i també hi ha qui ha sabut treure’n punta. En aquest cas, ironitzant sobre la possibilitat que el Tribunal Suprem, qui es va encarregar d’emetre la sentència, ja ferma, sigui sabadellenc.

Tot es deu al fet que aquest cap de setmana Torra va ser a Terrassa visitant alguns dels elements patrimonials de la cocapital vallesana, com la Masia Freixa o la Casa Alegre de Sagrera. Ell mateix ho va compartir amb una publicació i diferents fotografies al seu compte a Instagram:

View this post on Instagram

L’art esclatant de Terrassa

A post shared by quim torra (@quimtorra) on

A partir d’aquí, el col·lectiu satíric La Xemeneia ha fet broma sobre el fet que el president hagi estat inhabilitat un dia després de visitar la ciutat: “Quim Torra visita Terrassa i, només 24 hores després, se’l peten. El Tribunal Suprem és, clarament, de Sabadell! #QuimTorraNoEstàsSol”, compartien a les xarxes:

Entre altres, Torra també va compartir una fotografia de la taula que va acollir el darrer consell de ministres de la República espanyola, i que ara s’exposa a Terrassa.

Comentaris
To Top