Esports

El Club serà l'amfitrió de les Supercopes d'Espanya

Laura Ester i Maica Garcia, davant el Terrassa / Lluís Franco

La ciutat de Sabadell tornarà a ser l'epicentre del waterpolo estatal. El Club Natació Sabadell acollirà el pròxim cap de setmana (10-11 d'octubre) les Supercopes d'Espanya a Can Llong. D'aquesta manera, la Reial Federació Espanyol de Natació torna a confiar amb l'entitat sabadellenca després de l'èxit viscut durant les Copes del Rei abans de la pandèmia de la Covid-19. La competició es podrà viure des de les grades de Can Llong seguint el protocol de seguretat establert.

L'Astralpool femení iniciarà el camí davant el 'Medi' a les semifinals de la competició el dissabte a les 13 hores, mentre el masculí ho farà a les 18 hores davant el potent Atlètic-Barceloneta. Diumenge, les finals (11h - 13.30 h) on s'espera la presència de les waterpolistes de David Palma, que intentaran  recuperar un títol que se'ls va escapar l'any passat als penals davant el CN Mataró.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top