Publicitat
CERDANYOLA

Cremen pneumàtics a la UAB com a preludi de la vaga d’estudiants

La crema de pneumàtics / CAF

Un grup de persones ha cremat pneumàtics aquest dimarts al matí a l’Eix Central de campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Segons han indicat fonts del centre educatiu, no s’ha pogut confirmar la identitat de les persones, que han incendiat els elements al voltant de les 7.30 h en una de les principals vies de campus, just entre la facultat de Lletres i la Plaça Cívica.

Tot i no haver pogut identificar els integrants de l’acció, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha reivindicat l’acció amb un comunicat en el qual s’il·lustra la crema amb un cartell en què es llegeix: Crisi educativa: comença la remuntada.

“La Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) ha fet una acció aquest matí a l’Eix Central de la Universitat Autònoma de Barcelona per donar el tret a un cicle de mobilitzacions per denunciar la crisi educativa”, diu el breu comunicat.

En aquest sentit, també s’avança que amb l’acció es vol anunciar la vaga educativa que tindrà lloc el proper 21 d’octubre, per la qual cosa es podrien portar més actuacions d’aquesta índole al campus vallesà.

Publicitat
Comentaris
To Top