Publicitat
Esports

El Club Natació Sabadell de voleibol torna a fer doblet

Les fèmines del Club Natació celebren la seva segona victòria de la temporada / CEDIDA (CNS)

Gran arrencada. El Club Natació Sabadell ha començat la temporada de Primera Nacional de manera impecable. Després de les dues primeres victòries a fora, han repetit doblet en el seu debut a Les Naus en aquesta segona jornada. El masculí de Jordi Fernàndez ha aconseguit un triomf molt treballat (3-1) davant el FC Barcelona en un duel igualat. Després del 25-17 del primer parcial, ha reaccionat el conjunt blaugrana amb un 21-25 en el segon, però els sabadellencs no han perdut la concentració i han sentenciat amb un 25-22 i 25-19 i es consoliden a la zona alta de la classificació.

El femení que dirigeix Hugo Gotuzzo, després de guanyar a Ses Illes, ha confirmat les bones sensacions amb una victòria de gran solvència contra el Premià de Dalt. Un 3-0 inapel·lable amb parcials de 25-18, 25-16 i 25-18. L'equip nadador pràcticament no ha donat opció a les del Maresme fent un partit molt complet en totes les facetes. Tot apunta que tornaran a lluitar pels llocs de privilegi de la taula aquesta temporada si mantenen aquest nivell de joc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top