ESPORTS

El Sabadell convida a ‘sopar’ el Leganés a la Nova Creu Alta

Després de sumar el primer punt de la temporada a La Romareda, el Sabadell ja està centrat en el duel d’aquest dijous (21.30 h) contra el Leganés en el retorn a la Creu Alta. La plantilla arlequinada ha tornat aquest dimarts a la feina amb una sessió al CAR de Sant Cugat i el central Grego Sierra ha deixat clar que “ara el nostre objectiu és guanyar. El punt a Saragossa va ser conseqüència de la bona feina i la tranquil·litat que vam tenir en els moments difícils i hem de continuar així”.

El murcià assegura que se sent còmode com a pivot, una posició en la qual ja havia jugat anteriorment. Curiosament, Grego Sierra ha estat protagonista de la secció El professor de LaLiga on un futbolista explica, des de la seva posició, els moviments claus de l’equip. La gravació es va fer quan actuava com a central en la línia de tres d’Antonio Hidalgo. Sobre el rival, el Leganés, ha deixat clar que “en aquesta categoria tots són equips forts. Els hem de respectar, però no ens podem fixar en ells sinó a sortir a guanyar els partits. Això és el que farem el dijous”.

Grego Sierra, en la sessió celebrada al CAR de Sant Cugat / CEDIDA (CES)

Cartell original

El CD Leganés ha tornat aquesta temporada a Segona Divisió després d’una etapa a la màxima categoria on es van fer famosos els seus cartells a les xarxes socials anunciant els partits, sempre de manera original, utilitzant un toc irònic i informal. Ara, el Sabadell ha volgut respondre de la mateixa manera i sota el lema Tenim més fam, ha ideat un cartell força original. Es tracta de convidar a l’equip madrileny a un bon sopar al ‘restaurant’ de la Nova Creu Alta i presenta d’entrant un plat on es combina la ceba arlequinada i el cogombre que representa el Leganés, que se’l coneix popularment com l’equip pepinero. Tot això en una taula amb estovalles blaves i blanques que, de fet, són els colors d’ambdós equips: a quadres el Sabadell i a ratlles un Leganés que, lògicament, haurà de jugar amb la seva segona equipació.

Ara només falta que el sopar no s’indigesti al conjunt arlequinat i es pugui celebrar la primera victòria d’aquesta lliga que permetria enllaçar amb els equips situats per sobre a la taula i retallar probablement distàncies. L’Alcorcón, per exemple, va caure 0-2 davant el Mallorca i ara es troba a 3 punts. D’altra banda, ara venen dues setmanes molt intenses pel Sabadell, amb partits intersetmanals i cap de setmana que culminarà amb el duel contra el Màlaga establer pel diumenge 8 de novembre a les 14 hores a l’Estadi creualtenc. No ha agradat gens aquest horari perquè l’equip d’Hidalgo haurà afrontat el dijous anterior el duel ajornat de la primera jornada contra l’Almeria i tindrà poc temps de recuperació.

Comentaris
To Top