ESPORTS

(ID) eat per ser protagonista

El nou ID.3 ja es pot adquirir al concessionari Superwagen de Sabadell / LL. FRANCO

Primer va ser el Käfer, també conegut com a Beetle o Escarbat, i després el Golf, els dos vehicles més emblemàtics de Volkswagen. I ara, amb l’arribada de l’ID.3, el primer 100% elèctric de la firma de Wolfsburg, vol  ser el punt d’inflexió en l’era de l’electroautomòbil. L’objectiu? Ser líders mundials en els pròxims anys. La nova joia de Volkswagen incorpora moltíssimes novetats, com per exemple, la plataforma MEB –plataforma modular elèctrica–, que a simple vista és indetectable, però un cop s’entra a l’interior ho pots comprovar: els seus poc més de quatre metres de llargada, s’aproximen amb escreix amb un Golf, però, en canvi, l’interior podria ser perfectament d’un Passat, condicionat per a més distància entre els eixos.

Amb aquest nou disseny, pioner en la marca alemanya, a diferència del que havia utilitzat amb l’e-Golf o l’e-Up, la tracció de l’ID.3 és posterior i permet distribuir totes les bateries, perfectament refrigerades i blindades, a la part inferior de la carrosseria. I alhora propiciar un centre de gravetat molt baix, que es tradueix amb una gran estabilitat. Respecte a la recàrrega, el nou vehicle de Volkswagen té un port de càrrega Tipus 2 Mennekes, CCS Combo que permet al conductor una càrrega lenta de fins a 11kW i una càrrega ràpida de 100kW. A més, i en relació amb el motor elèctric, Volkswagen ofereix una garantia de 160.000 quilòmetres, sempre que la vida útil no sigui inferior al 70%.

Dissenyat per a ciutat i carretera, l’aspecte exterior desprèn un aire futurista, que va en consonància amb l’estil minimalista del taulell. Les òptiques, que equipen un innovador disseny en forma de llàgrima, amb el nou sistema ID light donen un aspecte trencador, com també els ruscos d’abella, que ajuden a reduir la càrrega aerodinàmica i les llandes per minimitzar la resistència del rodament.

Interactuar amb el conductor

Facilitar la conducció del conductor és un dels altres detalls que mostra Volkswagen amb l’ID.3 gràcies al control de veu Hello ID, que ofereix un gran ventall d’opcions . El comportament sobre la carretera és òptim, agradable i segur. Per als amants de la velocitat, la resposta de l’accelerador és molt positiva tot i ser un vehicle elèctric.

Comentaris
To Top