Publicitat
Ciutat

Queixes per la falta de vacunes de la grip al CAP Centre

El CAP Centre, aquest setembre / VICTÒRIA ROVIRA

En els darrers dies, diferents veïns que tenen el CAP Centre com a punt de referència s’han queixat perquè no els administraven la vacuna de la grip, ja que no n’hi havia suficients.

L’Institut Català de la Salut (ICS) reconeix que “ha estat una situació puntual” i s’estan reprogramant les visites. Un dels veïns afectats és Xavier Moreno, que des de feia una setmana tenia hora per vacunar-se ahir a la tarda i al matí li van posposar la visita 15 dies sense explicacions. “La situació de manca de vacunes és bastant general, a Santa Coloma també s’hi han trobat. És un escàndol”, denuncia.

Campanya a CAPs i equipaments municipals

Publicitat

Enguany l’Ajuntament col·labora en la campanya de la grip cedint locals municipals per garantir el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19. Per això, a la Creu Alta, la Concòrdia i Torre-romeu (La Serra) la vacunació es fa als centres cívics d’aquests barris en l’horari dels seus respectius CAPs.

A Sant Oleguer es fa a l’edifici del costat, al Complex Gent Gran. A la resta de barris no mencionats anteriorment (Centre, Gràcia, Can Rull, Merinals, Ca n’Oriac, Nord, Sud i Creu de Barberà) la vacunació es farà al mateix centre d’atenció primària perquè les autoritats garanteixen el doble circuit, amb diferents accessos, per tal d’evitar contagis als centres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top