DSCases

Alternativa a l’arbre

Hi ha infinitat de propostes perquè el nostre Nadal vesteixi els colors de la teva llar. Adapta’l al teu pressupost i al teu gust / cedides

L’arbre de Nadal vestit amb llums i garlandes està molt vist. Fins i tot pot arribar a trencar amb la uniformitat d’un saló de disseny minimalista. Les opcions per copsar l’ambient nadalenc són infinites, i poden adaptar-se perfectament a la personalitat de casa teva. Poden ser opcions manuals i ben econòmiques, i una alternativa per passar un diumenge divertit en família. Una idea: anar al bosc de Can Deu a buscar branquetes d’arbre que estiguin a terra, pintar-les amb color blanc (o no) i posar-les dins d’un gerro de vidre. Ho podeu il·luminar amb una garlanda de llums leds de color amb una tonalitat blanc càlid per als salons més uniformes. O llums de colors diversos, segons el gust. Com a opció, a les floristeries de Sabadell podreu trobar plantes petites que poden vestir una taula del menjador o del rebedor de casa vostra. Per donar un toc infantil a un dels espais de casa, podeu elaborar estrelles amb goma eva, cartolina o reciclant el paper del Diari. Amb llums de colors és una combinació molt nadalenca. Les opcions hi són. I si no us voleu omplir de tasques, hi ha alternatives a les botigues de Sabadell.

Comentaris
To Top