Publicitat
Ciutat

Confinament de cap de setmana, sense extraescolars i tancament de cultura i restauració, entre les noves restriccions

El Govern ultima el confinament perimetral municipal de cap de setmana i el tancament de tota activitat cultural i esportiva, així com les extraescolars. No es permetrien les entrades i sortides del territori català. També es prorrogaria el tancament al públic de bars i restaurants, ha avançat RAC1 i ha pogut confirmar l'ACN.

Això sí, el servei de menjar a domicili es podria prorrogar fins a les 23 h. Pel que fa al comerç, només podria funcionar el de menys 800 metres quadrats. Es mantindria l'àmbit laboral, amb recomanació de teletreball, i les escoles obertes.

En aquest cas, el Procicat també es planteja aprovar algunes recomanacions d'educació a distància que podrien afectar els ensenyaments de batxillerat i FP. El confinament perimetral municipal de cap de setmana començaria, segons els plans del Govern, a les 6 del matí del divendres, i acabaria a les 6 del matí del dilluns.

Publicitat

Totes aquestes mesures duraran 15 dies i després es revisaran per augmentar-les, relaxar-les o bé mantenir-les tal com estan.

Aquest matí hi haurà una reunió del Procicat per acabar de tancar totes les mesures, i després es trobarà amb el Govern, en què també s'aprovaran ajudes de suport i acompanyament per als àmbits que es veuen afectats per les noves restriccions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top