Publicitat
Esports

L'OAR Gràcia supera el Granollers B amb una exhibició ofensiva (37-31)

Aniol Picola, autor de cinc gols / CEDIDA (Èric Altimis)

Gran partit. L'OAR Gràcia ja té la tercera victòria consecutiva al sac després de superar el filial del Granollers (37-31) en un partit de gran nivell ofensiu per part dels dos equips. A ritme frenètic des del començament, amb un joc coral en què els gols podien arribar des de qualsevol posició i que ha permès que gairebé tots els jugadors aportessin a la seva causa, el constant intercanvi feia preveure que, en cas de no afluixar, el marcador tindria feina.

Així ha estat i així l'espectacle no ha tingut aturador durant l'hora de joc. L'empat a 10 passat el quart d'hora ha posat fi a la igualtat i ha marcat el punt d'enlairament d'un Gràcia, ara superior, que ha tingut opció d'anar al vestidor a la mitja part amb 5 d'avantatge. Tot i el seu bon moment, un error de precipitació de Tonchi Vàzquez ha permès el contracop de Marc Vega que ha establert el 18-15, amb dubtes si la botzina havia sonat abans que entrés la pilota.

Al començament de la segona part les 4 exclusions que ha patit el Gràcia han estat a punt de treure'l de polleguera pel canvi de criteri arbitral. Per sort no s'ha descentrat i ha comptat amb l'espectacular actuació del porter Carles Bonàs en aquest període per evitar que el Granollers no s'apropés al límit de tenir cap opció de capgirar la dinàmica del partit. El Gràcia, amb els 6 de diferència a partir del 27-21, ha controlat i s'ha agradat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top