Ciutat

Primeres sancions per no respectar les noves restriccions: 33 pel toc de queda i 19 per mobilitat

Un control conjunt realitzat aquest migdia a la plaça d'Espanya / VICTÒRIA ROVIRA

Després de la primera setmana de toc de queda, la Policia Municipal de Sabadell ha denunciat 33 persones per incomplir el confinament nocturn, imposat de 22 h a 6 h. Les sancions per incomplir aquesta restricció de mobilitat, recollida en l’estat d’alarma, oscil·len dels 300 als 6.000 euros.

Aquest cap de setmana també ha estat el primer en què han entrat en vigor les restriccions de mobilitat entre municipis. Sense cap justificació, els sabadellencs no podien sortir de la ciutat, des de divendres a les 6 h fins avui, dilluns, a les 6 h. La policia, que ha realitzat 45 controls policials, ha interposat un total de 19 denúncies.

Continuen els ‘botellons’ i les reunions socials

Les actes que la policia de Sabadell ha aixecat la darrera setmana, per consum d’alcohol i tabac a la via pública, no són una novetat arran de les darreres restriccions. Del 26 d’octubre a l’1 de novembre, els agents n’han interposat fins a 58 per aquesta conducta sancionable.

També s’han sancionat reunions socials de més de 6 persones: s’han interposat 22 multes per aquest tipus de concentracions.

En aquests dies, hi ha hagut, a més, 67 persones a qui s’ha multat per no portar mascareta a la via pública.

Comentaris
To Top