SANT QUIRZE

Un incendi a Sant Quirze crema una nau industrial del carrer de les Illes Medes

Durant tota la tarda de dilluns, deu dotacions de Bombers van treballar per extingir un incendi en una nau industrial del carrer de les Illes Medes de Sant Quirze del Vallès. El foc va afectar 500 metres quadrats de la primera planta i va provocar la caiguda de material a la planta baixa, també malmesa per l'accident.

Incendi en una nau industrial del carrer de les Illes Medes de Sant Quirze del Vallès / CEDIDA

L'avís d'incendi es va rebre a les 17.25 h i els Bombers van donar-lo per extingit cap a les 21.45 h. No consta cap afectació a les naus industrials del voltant ni tampoc en va resultar cap persona ferida.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top