Publicitat
SANT CUGAT

Un jutge ordena a l'Ajuntament de Sant Cugat retirar la pancarta de suport als presos

Pancarta a l'Ajuntament de Sant Cugat / ACN

El jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona ordena a Sant Cugat del Vallès retirar "immediatament" el llaç groc i la pancarta amb la inscripció 'Llibertat Presos Polítics' de la façana de l'Ajuntament.

El grup municipal de Ciutadans ho va denunciar el 2018 perquè entenia que aquests elements "vulneren el principi de neutralitat" de l'administració. El jutge entén que la pancarta i el llaç expressen el suport a una determinada ideologia política i retreu que l'Ajuntament utilitzi l'edifici municipal per fer "reivindicacions partidistes".

La sentència no és ferma i ara l'Ajuntament té quinze dies per recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top