Publicitat
ESPORTS

Hi haurà cros i marxa nòrdica

La participació serà individual o amb el grup de convivència / LL. F.

La Unió Excursionista de Sabadell celebrarà el pròxim cap de setmana el 45è Cross dels esquiadors (4 quilòmetres) i la 8a trobada de Marxa Nòrdica (5 quilòmetres), amb un format adaptat a la situació d’excepcionalitat per la crisi sanitària de la Covid-19.

És per aquest motiu que s’ha decidit ampliar l’horari per recórrer les distàncies, enguany de manera individual o amb el grup de convivència, des del dissabte 21 de novembre, a partir de les 10 h, i fins al diumenge 22 de novembre a les 16 h.

La sortida i arribada serà a la zona de Sant Julià d’Altura, als peus de l’entrada del bosc de Can Deu i el preu per a les dues activitats serà de 5 euros per als adults, i de 3 euros per als nascuts a partir del gener del 2009. El límit de participants, a diferència dels 350 participants d’anys anteriors, es reduirà a 200 per evitar aglomeracions al rodal de Sabadell.

Una de les novetats serà que la UES dedicarà tota la recaptació obtinguda a La Marató de TV3, que enguany anirà dedicada a la Covid-19. Les mesures sanitàries també tindran un efecte en les classificacions i premis, més enllà de perdre el caire social de la jornada, com el caliu entre participants i els entrepans de botifarra.

El Cross d’enguany serà una cursa no competitiva si bé es registraran els temps de tothom, així com la possibilitat d’incloure’s a la classificació final sempre que s’enregistrin amb aplicacions com Wikiloc o Sport Tracker, entre altres.

Publicitat
Comentaris
To Top