ESPORTS

El Sabadell juvenil aconsegueix la primera victòria davant l’Osca (1-0)

Els arlequinats celebren la primera victòria a la Divisió d'Honor / Lluís Franco

Gran triomf del conjunt de Miki Lladó enfront d’un Osca que no va poder oferir el necessari com per a emportar-se l’empat en el Municipal d’Olímpia. El juvenil arlequinat obté així la primera victòria en la seva tornada a la Divisió d’Honor.

En el tram inicial, el Sabadell mostrava algunes dificultats per sortir del fons i el domini del partit es discutia en la meitat del camp. L’equip local es va veure obligat a posar molta més velocitat en les transicions, amb major mobilitat de la pilota i dels seus jugadors per així pujar la intensitat del joc i desbloquejar al seu rival.
Amb el pas dels minuts, el Sabadell es va anar fent amb el domini total del partit, sent un equip compacte i ordenat, que mantenia la possessió de la pilota en tot moment i acorralava l’equip visitant.

Els de Miki obrien molt bé el terreny de joc, aprofundint pels costats i així provocaven constantment ocasions de gol, fins que al minut 31, després d’una jugada de gran velocitat, Víctor Lamela va rebre a la vora de l’àrea i amb un tret sense gaire potència, va col·locar la pilota en el segon pal, impossible pel porter. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb un clar dominador del duel.

En la segona part, el joc es va equiparar bastant, amb possibilitats per a tots dos equips. El partit es va tornar en una anada i tornada constant. Encara que el Sabadell havia baixat el nivell respecte a la primera meitat, l’Osca buscava l’empat més des de les ganes i desesperació que des del joc. No obstant això, el Sabadell va haver de mantenir en tot moment la concentració i l’equilibri per a poder sumar per primera vegada de tres a la màxima categoria juvenil estatal.

Comentaris
To Top