Ciutat

Amazon posarà un arbre gegant al Taulí

La ciutat tindrà més decoració nadalenca que el 2019 i els elements decoratius estaran distribuïts per tota la ciutat

L'arbre de Nadal a l'esplanada del Taulí, el desembre passat / D.S.

Amazon finançarà un arbre de Nadal gegant a l’Hospital Parc Taulí. I no serà l’única empresa que ho faci, ja que dels sis arbres que es col·locaran en diversos punts de la ciutat, cinc seran patrocinats i només un serà de l’Ajuntament, el de la Plaça Major.

D’aquesta manera, el Taulí tindrà arbre de Nadal per segon any consecutiu, després que l’any passat estrenés aquest simbòlic element decoratiu a la mateixa esplanada del davant de l’hospital, igualment patrocinat pel gegant del comerç electònic. La seva instal·lació ajuda a humanitzar l’entorn hospitalari, un dels objectius de la corporació sanitària. El següent vídeo mostra l’encesa dels llums de l’arbre l’any passat:

També hi haurà altres elements decoratius, com cartells de Sabadell, arcs de llums, estrelles i, com a novetat principal, dos estels gegants de llum. Aquest any, la ciutat tindrà més decoració nadalenca que el 2019 i els elements d’adorn estaran distribuïts per tota la ciutat del 27 de novembre al 6 de gener.

Marta Farrés, alcaldessa de la ciutat, ha explicat que l’Ajuntament ha augmentat la decoració per donar “caliu” a l’espai públic i per “afavorir l’activitat econòmica” de la ciutat, ja que esperen que els elements decoratius portin als ciutadans a sortir al carrer i a fer les compres de Nadal.

Més llums de Nadal que mai per alleujar la tristesa de la Covid

Comentaris
To Top