Oci i cultura

Jep Barceló, en ple rodatge de la ‘road movie’ medieval ‘Beloc, el ciego’

Jep Barceló, caracteritzat com Beloc, gravant a l’entorn natural de Cànoves / DS

Jep Barceló (Sabadell, 1958) és un polifacètic actor que hem vist tant a TV3 (La riera, Com si fos ahir), als cabarets literaris de Nadal amb la companyia de la que forma part, Il·lús Teatre; als monòlegs de Maragall a casa 

Tastaolletes, Barceló s’ha passat aquests dies al curtmetratge cinematogràfic. Concretament, roda el curt Beloc, el ciego, que recrea escenes de la vida rural el segle XII. En Beloc el ciego, un astut i cec lladre, guiat per un orfe, sobreviu a un món hostil sense adonar-se que el major enemic pot ser un mateix.

Potser un dels trets diferencials és que es tracta d’una road movie medieval, la qual està dirigida per Dídac Cabello (director de Los pies del viajero i ajudant de director de El rey del falafel). Aquest rodatge ha requerit d’una gran tasca de scouting per trobar localitzacions amb rius i boscos, que finalment han estat trobades a l’entorn de Cànoves i Samalús) municipi limítrof amb La Garriga al Vallès Oocidental).  

Adriana Roger Krenn i Yaroslav Prokhorov són, entre d’altres, els productors de Beloc, el ciego. 

Rodatge de ’31 d’agost’ / DS

Lídia Coll, a 31 d’agost

Així mateix, l’actriu sabadellenca Lídia Coll també ha gravat recentment el curtmetratge 31 d’agost, del director Jaume Caldés, per a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). “Ha estat un rodatge entranyable amb un equip fantàstic”, ha valorat en acabar el rodatge, entusiasta, sobre el rodatge amb

Comentaris
To Top