Publicitat
ESPORTS

El Club Natació femení de voleibol signa un inici impecable i assaboreix el lideratge

Les fèmines tenen motius per estar eufòriques / CEDIDA (CNS)

Gran arrencada. La secció de voleibol del Club Natació Sabadell viu un moment dolç i els dos equips sèniors, únics que poden competir ara mateix, han signat un inici de temporada impecable. De fet, el sènior, després de la seva sisena victòria a la pista del Bordils, ha accedit al lideratge del seu grup de Primera Nacional, posició que comparteix amb el CV Sant Cugat. La capitana Ana Jiménez Morcuende és la capitana, gairebé un símbol de la secció. Va ingressar amb només 8 anys i ara en té 25. Tret d’una temporada al Barberà, sempre ha defensat la samarreta nadadora. Se sent una “privilegiada” de poder entrenar i jugar en les actuals circumstàncies i també li serveix de vàlvula d’escapament a la seva feina d’administrativa i els estudis: actualment fa un segon màster de Màrqueting Digital.

La capitana Ana Jiménez Morcuende analiltza l’inici de temporada / CEDIDA

Ana Jiménez considera que una de les claus d’aquest espectacular començament és “l’equilibri de la plantilla. Tot i els canvis que s’han produït, l’equip està molt compensat en totes les seves posicions. Els reforços s’han adaptat molt de pressa i no depenem d’una única jugadora. També està sent molt important la feina del tècnic Hugo Gotuzzo. No recordo cap inici de temporada, i ja en porto moltes, com aquest, sense perdre cap dels primers sis partits. Estem competint a un nivell molt alt”.

Si fa unes setmanes el tècnic del sènior masculí, Jordi Fernàndez, afirmava que l’objectiu era accedir a les fases d’ascens a la Super Lliga-2, la capitana del femení repeteix discurs: “Ara mateix aquest és el nostre pensament, però també hem de ser prudents perquè hi ha rivals molt potents, com el Sant Cugat, Sant Just o els equips de ses Illes. No serà un camí fàcil”. Ara mateix no poden utilitzar casa seva, Les Naus, per entrenar o jugar pel tancament de les instal·lacions. Ho fan al pavelló del Sud. “És un hàndicap perquè tenim molt ben agafades les referències de la nostra pista, però ens hem d’adaptar. Assumim les circumstàncies i també els riscos de la Covid-19 per jugar i desplaçar-nos. Però almenys podem fer esport i ho valorem moltíssim”.

Publicitat
Comentaris
To Top