Publicitat
Esports

El Sabadell necessita reaccionar davant la UD Las Palmas

Els arlequinats volen recuperar el sabor a la victòria a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

Després de tres derrotes consecutives, el Sabadell està gairebé obligat a guanyar aquest diumenge (14 h) a la UD Las Palmas a la Nova Creu Alta per no veure's despenjat massa aviat dels llocs de la permanència. Antonio Hidalgo ha deixat clar que "ens hem d'aixecar de pressa i començar a funcionar. Durant la setmana hem treballat en aspectes i petits detalls que ens han penalitzat moltíssim", en al·lusió als famosos punts que han volat en els últims minuts. "No tot és mala sort i a nosaltres ens ha passat massa vegades", ha subratllat.

El tècnic de Canovelles també ha agraït les paraules de suport absolut del president Esteve Calzada aquesta setmana a través de les xarxes socials. Dels quatre equips actualment en zona de descens, el Sabadell és l'únic que manté el seu entrenador. "De fet, parlo sovint amb ell de futbol. Les hem passat de tots colors i és important tenir i notar aquesta confiança, no només del president sinó de tot el club. Sabem que hem d'aconseguir resultats, però aquest suport serveix per reforçar la nostra idea i insistir".

Una vegada coneguts tots els horaris del mes de desembre, Hidalgo ha tornat a incidir que "jo no hi puc fer res ni sóc qui s'ha de queixar. Només puc dir que per nosaltres, jugar cada 3 dies és molt complicat i encara més quan hi ha viatges llargs pel mig. Hi ha coses que no puc entendre". El Sabadell haurà d'afrontar una segona onada de màxima intensitat: de moment vuit partits en 29 dies, inclòs el de Copa a Eivissa. I podrien ser 9 si cau també el partit pendent contra l'Alcorcón.

"Sorprendre a la contra"

De moment, però, tota l'atenció està centrada en la UD Las Palmas, un equip que segons Hidalgo "té un gran nivell i molta qualitat de mig camp en endavant. Pot fer molt mal en l'u contra u i això ens exigirà una gran concentració a l'hora de defensar i intentar sorprendre a la contra". Sergio Ezequiel Araujo, a qui Hidalgo ha qualificat de "jugador superlatiu", és el gran dubte en el conjunt canari, però tot apunta que podrà reaparèixer a la Nova Creu Alta després d'unes setmanes de baixa per una lesió a l'abductor. De fet, sense ell a la gespa l'equip de Pepe Mel només ha guanyat un partit, el derbi de la passada jornada contra el Tenerife i gràcies a una monumental badada del porter visitant Ortolà.

L'onze arlequinat és, com sempre, una incògnita. Pot haver-hi canvi de peça a l'eix de la defensa tenint en compte les 4 targetes que arrosega Grego Sierra i també es preveu algun canvi al mig del camp. Homes sense gaire protagonisme fins ara, cas d'Adri Cuevas, Antonio Romero o Xavi Boniquet, podrien tenir l'oportunitat. L'única baixa confirmada és la de Néstor Querol. El duel serà dirigit pel col·legiat de 30 anys del comitè madrileny, Álvaro Moreno Aragón, qui ja va xiular aquesta temporada el Mallorca-Sabadell (1-0).

El calendari del Sabadell

J-13: Sabadell-Las Palmas (diumenge 22, 14 hores, Nova Creu Alta)

Publicitat

J-14: Sporting-Sabadell (dimecres 25, 19 hores, El Molinón-Castro Quini)

J-15: Sabadell-Fuenlabrada (dissabte 28, 16 hores, Nova Creu Alta)

J-16: Tenerife-Sabadell (dijous, 3 desembre, 19 hores, Heliodoro Rodríguez)

J-17: Sabadell-Oviedo (diumenge 6-D, 20.30 hores, Nova Creu Alta)

J-18: Cartagena-Sabadell (diumenge 13-D, 20.30 hores, Cartagonova)

J-19: Sabadell-Castelló (dissabte 19-D, 16 hores, Nova Creu Alta)

Copa del Rei: probable 16 de desembre, sense horari, a Eivissa).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top