Publicitat
Castellar del Vallès

La Policia investiga la mort de gats salvatges a Castellar del Vallès

L'Associació defensa d'Animals ha denunciat els fets a la policia local del municipi

Foto d'un dels gats morts/ CEDIDA

La Policia Local de Castellar del Vallès investiga un possible assassinat de diversos gats, sense llar, al municipi. Els fets van succeir dijous passat, dia 19 de novembre, en el Refugi del poble, situat darrere de l'església de Sant Esteve. L'Associació Defensa d'Animals de Castellar del Vallès (ADA) ha denunciat els fets a la comissaria del poble.

Publicitat

L'associació creu que l'autor del suposat homicidi podria ser un gos de caràcter molt fort, que no estava controlat pel seu amo, a qui acusen del desenllaç fatídic. L'ADA ha demanat col·laboració a la ciutadania per si algú va veure alguna cosa. De moment, els agents policials han obert una investigació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top