Publicitat
EDITORIAL

Exemples en temps de Covid

‘Cata’ Corró. La majoria dels lectors no sabran qui és. Però ha estat una de les protagonistes d’aquest cap de setmana. Aquesta nedadora del Club Natació Sabadell s’ha penjat nou medalles –dues d’or, als 200 papallona i 400 estils– del Campionat d’Espanya de piscina curta celebrat a Castelló. Tenint en compte el palmarès de l’entitat sabadellenca, aquesta fita seria un gran mèrit esportiu. Però aquest cas transcendeix l’esport.

Publicitat

A principis d’any, Corró es veia obligada a tornar a passar pel quiròfan per extirpar un tumor cerebral que patia des del 2017. Només vuit mesos després, s’ha convertit en un exemple de superació. En els moments que estem vivint, una heroïcitat com la de la ‘Cata’ ens ha de servir per reflexionar. Hem reconegut la tasca dels professionals de la sanitat, de lamentar la situació dels autònoms, de donar suport als restauradors i a la resta d’afectats per les restriccions... Ara que estem en plena desescalada, i fins que no arribin les vacunes, hem de sumar tots els esforços per superar entre tots la crisi sanitària i econòmica, sigui quin sigui l’entrebanc que ens trobem. La ‘Cata’ ho ha fet.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top