Ciutat

La Torre Serra d’en Camaró estarà rehabilitada a l’estiu

La Torre, a la Serra d'en Camaró / GOOGLE MAPS

L’emblemàtica Torre Serra d’en Camaró viurà un procés de rehabilitació. La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest dilluns el projecte que permetrà reforçar el valor històric d’aquesta construcció. Es preveu que les obres comencin entre gener i febrer de l’any vinent i tindran una durada aproximada de sis mesos, de manera que haurien d’estar enllestides a l’estiu.

Els treballs consistiran a reforçar l’estructura dels dos pilars de la façana de la planta baixa i accions en els forjats i l’escala interior que connecta el primer i el segon pis. Amb les obres, es podran recuperar espais que es van haver de tancar fa un temps, ja que es van detectar deficiències estructurals.

Les obres tenen un pressupost de 172.195 euros i aniran a càrrec d’Izer Ingeniería y Economía SL. El 4 de maig d’aquest any el consistori ja va aprovar inicialment el projecte i les empreses interessades van tenir fins a mitjans de setembre per presentar les seves ofertes.

Ubicada al districte 5, la Torre Serra d’en Camaró es troba entre els carrers de Joan Boscà, Frederic Mistral i Joan Amades. Actualment acull les seus de l’entitat Êthos i de l’Associació de Veïns de la Serra d’en Camaró.

Llum verda a la millora de La Torre de Serra d’en Camaró

Comentaris
To Top