Publicitat
Ciutat

Sabadell encén els llums de Nadal en un acte simultani a tota la ciutat

Sabadell ha encès els llums de Nadal aquest divendres en un acte simultani marcat per la Covid-19 en diferents punts de la ciutat

Estel immens al Centre de Sabdell / M. P

10, 9, 8… 7,6,5… 4, 3, 2, 1… El Nadal ja s’ha encès a Sabadell. A cinc punts diferents de la ciutat, hi ha hagut l’encesa de llums: al Racó del Campanar, el passeig de la plaça Major, la plaça del Mercat, la plaça del Pi i la plaça de la Creu de Barberà. A les 18.30 h hi ha hagut un compte enrere de deu segons i quan ha acabat s’han encès els llums. Gran multitud de famílies amb infants s’han congregat davant dels diferents arcs il·luminats.

De fet, un dels punts que ha aplegat més gent ha estat el Passeig, on el compte enrere per a l’encesa de llums s’ha fet davant d’un estel gegant. Una altra de les novetats d’enguany és que s’ha il·luminat la façana de l’Ajuntament i també els edificis històrics de la plaça de Sant Roc: la façana de l’església de Sant Fèlix, Banc Sabadell i l’Ateneu. A més, la Fira de Santa Llúcia tindrà un 20% més de llums respecte de l’any passat.

Els llums de Nadal a la part nord del Passeig / VICTÒRIA ROVIRA

L’arbre de Nadal del Racó del Campanar / VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat
Comentaris
To Top