ESPORTS

El Sabadell juvenil supera el Lleida i aconsegueix la segona victòria de la temporada (3-1)

Una acció del partit en el Poliesportiu Olímpia / N.G.

Segona de la temporada. El Sabadell juvenil ha superat el Lleida Esportiu al Poliesportiu Olímpia (3-1) en un partit molt disputat. Malgrat el resultat, a la global dels noranta minuts, no hi ha hagut un clar dominador. No obstant això, el Sabadell ha fet millors sensacions, ja que ha aconseguit durant diverses facetes del partit, trobar el joc que sempre cerca i així ha pogut transformar les ocasions que ha tingut. Com de costum, els de Miki Lladó han estat un equip que concedeix molt poc, amb una solidesa defensiva notable i una bona connexió entre línies. L'excel·lent posicionament avançat de la defensa arlequinada ha donat novament la possibilitat al grup de ser un equip curt que exigeix molt en pocs metres.

El Lleida per la seva part tan sols ha pogut intentar contrarestar les virtuts del conjunt local, però amb la pilota en el seu domini no ha sabut proposar gaire.
En la primera meitat, no hi ha hagut grans ocasions de gol. Fatava profunditat per les dues parts. No obstant això, el Sabadell es mostrava amb les idees molt més clares i, amb la pilota generava una mica més de futbol. Per això, en el minut 37, després d'un tret d'Eloi Pozuelo, el rebuig li ha quedat a Albert Salamanca i aquest avançava al seu equip.

Si el primer temps ha tingut poques ocasions, el segon ha sigut excessivament vertiginós. El Lleida necessitava la igualtat i per a això, incrementava la velocitat en la mobilitat de la pilota, per a accelerar les transicions i intentar tenir major profunditat. El Sabadell, si bé ha pogut contenir en gran part l'agressivitat amb la qual el Lleida havia sortit després del descans, ha tingut algunes dificultats que mostraven símptomes de ser a causa de la falta de concentració.

D'aquesta manera el Lleida s'acostava a l'àrea de Pol Cordero i en el minut 69, en una jugada per banda esquerra, Morral comet infracció i l'àrbitre assenyala penal per a l'equip visitant. Belló no ha perdonat. Per un instant, tot l'esforç del Sabadell semblava inútil, però ningú s'imaginaria que, després de la represa, l'equip local realitzaria la jugada més vertical i determinant del partit perquè Iván Bustamante, tornés a avançar el seu equip.

A partir d'aquest moment, el partit s'ha inclinat a favor del Sabadell, que després del segon gol ha adquirit confiança. El domini de la pilota ha passat a ser totalment dels arlequinats i les possibilitats d'augmentar diferències no paraven d'arribar, fins que, en els instants finals, Miquel Ustrell ha sentenciat amb el 3-1 final.
Gran victòria de l'equip de Lladó, que es fa fort en condicions de local i demostra ser un grup molt capaç dins de la seva categoria. Dissabte que ve, 5 de desembre, el Sabadell visitarà al Jabac Terrassa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top