Ciutat

Salut destinarà 2,6 milions d’euros a reforçar els CAP de Sabadell

La partida pressupostària s’utilitzarà per a la gestió de la Covid-19 i a accions estructurals

Imatge d'arxiu del CAP de la Creu Alta / DIARI DE SABADELL

De la partida pressupostària de Salut, 2,6 milions estaran reservats pels CAP de Sabadell i per programes conjunturals, com la incorporació de gestors Covid i de referents Covid Salut i Escola. El Departament té previst invertir 22,6 milions d’euros per millorar i potenciar l’atenció primària a la Zona Metropolitana Nord fins a l’any 2022.

L’objectiu és millorar l’accessibilitat i millorar els processos amb la incorporació de més professionals, enfortint el rol assistencial, maximitzant les competències professionals i incorporant altres perfils. La gerent de la Regió Sanitària Barcelona-Metropolitana Nord, Anna Aran, ha confirmat que el procés de contractació de nous professionals ja s’està produint i ha qualificat aquest Pla com “la gran palanca assistencial que ha de tenir l’atenció primària”.  En els pròxims dies es donarà a conèixer el detall de les actuacions, però que com ja va avançar el D.S. una d’elles és ampliar els CAP Creu Alta, Nord i Merinals.

Comentaris
To Top