ESPORTS

El Sabadell no acaba cuer, però s’obre una escletxa amb els rivals directes

El gol al Fuenlabrada originat per Juan Ibiza va ser inútil / Ll. Franco

La derrota davant el Fuenlabrada, desena de la temporada, abocava el Sabadell al fanalet vermell en aquesta 15a jornada, però ho ha evitat la derrota de l’Albacete contra el Tenerife (0-2) al Carlos Belmonte. El conjunt manxec és ara el cuer, igualat a punts (10) amb l’equip arlequinat i un Saragossa que ha caigut al RCE Stadium (2-0) enfront de l’Espanyol. El Castelló, després de trencar la seva dinàmica negativa a Anduva amb un empat (1-1), és qui completa la zona de descens amb 12 punts. El més beneficiat ha estat l’Alcorcón, que ha passat de l’últim lloc a quedar fora de la zona vermella gràcies a la tercera victòria consecutiva contra el Girona. De moment, l’efecte Anquela es fa notar a Santo Domingo.

La situació del Sabadell no es pot considerar crítica perquè en realitat es troba a 3 punts (un partit) de la permanència que marca l’Alcorcón. Això encara afegeix més transcendència al duel pendent d’ambdós conjunts que es veuran les cares el dimecres 9 de desembre a la Nova Creu Alta. El problema és que altres rivals directes s’han distanciat, com és el cas del Tenerife o Cartagena, ara mateix amb 16 punts. El partit del pròxim dijous (19 hores) a l’Heliodoro Rodríguez contra el Tenerife tindrà també una gran importància per no despenjar-se.

Confiança i fitxatges

Malgrat el ’10 de 42′ i les quatre derrotes en les últimes cinc jornades, la continuïtat d’Antonio Hidalgo no sembla perillar. Les altes esferes del club manté una absoluta confiança en el tècnic de Canovelles i no té cap dubte en aquest sentit. La direcció esportiva aposta més per l’opció de fitxar en el mercat d’hivern i reforçar la plantilla. El Sabadell encara té una fitxa lliure, però tot apunta que es produiran més incorporacions. Podrien ser dos o tres i en aquest cas serà necessari donar alguna baixa.

L’objectiu primordial és arribar vius al mercat d’hivern. Per això serà vital aquest mes de desembre atapeït de partits: Tenerife (fora), Oviedo i Alcorcón (casa), Cartagena (fora) i Castelló (casa) marcaran la tendència immediata. Està clar que el conjunt arlequinat està obligat a millorar la seva mitjana de punts. Ara mateix està obligat a sumar el 47,6 per cent dels punts que falten (84) per poder arribar a la xifra màgica dels 50. Gairebé la meitat.

Comentaris
To Top