Ciutat

VÍDEO: Un jove cau des de l’estel gegant de Nadal del Centre de Sabadell

Un jove de 23 anys va patir diumenge un accident en caure de l’estel gegant que s’ha instal·lat com a decoració nadalenca al Centre de Sabadell. S’hi havia enfilat i intentava travessar-lo.

Tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques es van desplaçar al Passeig de la Plaça Major per atendre el jove i traslladar-lo al Taulí. Hauria patit una lesió al cap. Després de passar la nit a l’hospital es troba en “estat menys greu”.

L’accident es va produir poc abans del toc de queda. El jove que va patir la caiguda formava part d’un grup d’una dotzena de persones que, segons testimonis, mostraven símptomes d’haver begut alcohol i generaven enrenou a la zona.

El jove que va caure de l’estel gegant del Centre surt de l’hospital i es recupera

Comentaris
To Top