ESPORTS

El Sabadell inicia el mes de la supervivència a Tenerife

Els arlequinats volen recuperar aquesta imatge a l'Heliodoro Rodríguez / Ll. Franco

El Sabadell arrenca el seu particular desembre de la supervivència a l’Heliodoro Rodríguez López davant el Tenerife aquest dijous (19 h). Un duel directe per escurçar diferències i recuperar sensacions positives després de les últimes derrotes a El Molinón i a la Nova Creu Alta contra el Fuenlabrada. Sense el sancionat Grego Sierra i Néstor, en la fase final de la seva recuperació, el conjunt arlequinat intentarà aigualir el debut del nou tècnic tinerfeny Luis Miguel Ramis a casa. El tarragoní, exjugador del Tenerife dues temporades a Primera Divisió, va arribar per substituir a Fran Fernández. Curiosament, a la temporada 17/18 va succeir a l’inrevés a l’Almeria.

“Treball fins al mínim detall per corregir situacions que ens han penalitzat moltíssim”. Aquesta és la recepta que ha aplicat Antonio Hidalgo i el seu cos tècnic durant els cinc dies de preparació del partit. Però també ha llençat un missatge clar: “hem de ser un equip més sòlid i consistent i més contundent a les àrees, sobretot sense la pilota”. El tècnic de Canovelles no vol anar més enllà en l’atapeït calendari d’aquest mes de desembre, però insisteix que “la supervivència és cada partit. Ha arribat un moment que és vital començar a sumar punts, això és una evidència”.

El duel també té un significat especial per a Antonio Hidalgo, qui va ser jugador del Tenerife en 7 temporades (una a Primera Divisió) en dues etapes. “Va ser una part important de la meva carrera futbolística, un fill va néixer a Tenerife i tinc molts amics a l’illa. Llàstima que serà a porta tancada i no podré retrobar-me amb molta gent”. Coneix, per tant, el tarannà del club tinerfeny i la pressió que sempre hi ha en l’entorn: “amb els punts que tenim al Sabadell possiblement ja m’haurien destituït”, ha dit, fent valdre així la confiança del club arlequinat: “No només és cap a mi sinó pels jugadors que sempre han donat la cara i una mica més en els moments més complicats. Puc entendre els dubtes en aquests moments, però estem convençuts del que fem i l’únic camí que coneixem és el treball diari”.

El Tenerife va agafar aire amb la victòria al Carlos Belmonte d’Albacete (0-2), però la seva situació no és la que voldria l’afició ni el Consell d’Administració després de l’esforç econòmic fet a l’estiu per intentar l’assalt al play-off d’ascens. Amb els diners ingressats pel traspàs de Luis Milla al Granada va apostar fort pel davanter Fran Sol, qui va destacar al filial del Vila-real abans d’iniciar una aventura de tres anys per l’Eredivisie dels Països Baixos en les files del Willem II, amb el qual va marcar 47 gols en 88 partits. Després el va fitxar el Dinamo de Kiev, però les coses no van anar bé i aquesta temporada el conjunt ucraïnès va arribar a un acord per la seva cessió al Tenerife, compartint així una fitxa molt elevada. De moment, ha marcat només dos gols, l’últim a Albacete, però és un jugador amb un gran potencial. Ja sap el que és marcar-li a l’equip arlequinat: un gol en el 2-0 del Vila-real B-Sabadell la temporada 15/16.

El partit serà dirigit pel col·legiat Óliver de la Fuente Ramos, del Comitè castellà-manxec. En els seus antecedents trobem les dues cares amb el Sabadell, la temporada 14/15: derrota a Mallorca (1-0) i victòria a la Nova Creu Alta davant el Recreativo de Huelva (1-0).

Els números del Tenerife a casa:

3 victòries: Màlaga, 2-0; Rayo Vallecano (1-0); Saragossa (1-0).

2 empats: Espanyol (0-0); Lugo (1-1).

2 derrotes: Mirandés (1-2); Logronyès (0-1).

Comentaris
To Top