Ciutat

Decomís d'una arma blanca i marihuana en un bar amb excés d'aforament

Dues unitats dels Mossos davant la comissaria de Sabadell

Dues unitats dels Mossos d’Esquadra i dues de la Policia Municipal, el dimecres passat a les 19.53 h, van intervenir un bar al barri de Can Rull, per excés d'aforament a l'interior. Els establiments de restauració, amb les restriccions de coronavirus actuals, poden omplir un 30% de la seva capacitat a dins del local. Aquest no ho complia.

Però els agents de la policia no només van interposar una sanció per excés d'aforament al local. També van denunciar un dels clients per tinença de marihuana. Alhora, van decomissar una navalla, procedint a la corresponent denúncia per tinença d’arma blanca a l’interior de l’establiment. Els Mossos d’Esquadra es van encarregar de la realització de les corresponents diligències.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top