Publicitat
Oci i cultura

Marc Ribas desferma una (petita) revolució al Mercat Central

El popular cuiner de TV3 ha visitat aquest matí Sabadell per signar exemplars del seu nou llibre, 'En marxa cuina!'

Ribas, al matí, a una parada buida del Mercat Central / VICTÒRIA ROVIRA

Marc Ribas, el popular cuiner de TV3, ha visitat aquest matí el Mercat Central per signar exemplars del seu nou llibre En marxa cuina! Organitzat per La Llar del Llibre, ha generat una petita revolució en la rutina de paradistes i clients, que s’han fet desenes de selfies amb ell. 

“Hola Marc”, l'han saludat la majoria de lectors, que se li adrecen pel nom de pila amb la familiaritat que els hi dóna veure’l cada setmana a la televisió de casa seva, amb programes com Joc de Cartes. "Em donen records per tu", li han assegurat altres assistents, donades les amistats que i coneguts que Ribas manté a Sabadell, on va viure 20 anys. 

Ribas, al matí a una parada buida del Mercat Central / VICTÒRIA ROVIRA

Els riures nerviosos, per parlar davant un famós, també han estat una constant durant l'hora llarga que ha estat dins el Mercat, després d'haver-se fet el cafetó a la Granja Urpí

No només ha saludat desconeguts: També s'hi ha presentat la seva mare, que viu a Sabadell i qui s'ha acostat a veure l'ambient.

Sembla estrany fer una presentació de llibres entre pollastres i mandonguilles… “Però el Mercat és vida! Aquí t’aconsellen, et mostren productes…”, explica Ribas. “I he sentit grans receptes, als mercats!” A més a més, com és un espai ample, avui en dia va molt bé per respectar les mesures antiCovid.

* Llegiu l’entrevista amb Marc Ribas, demà dissabte al Diari de Sabadell 

Sabadell perd la partida del millor restaurant de tapes davant de Terrassa

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top