ESPORTS

Gran jornada a Les Naus: el masculí ja és primer i el femení referma el lideratge

Lògica l'alegria de les fèmines després de superar el CV Sant Just / Lluís Franco

El voleibol sabadellenc continua en estat dolç. Aquesta jornada enfrontava els dos primers de cada categoria i el Club Natació Sabadell ha sortit guanyador. El masculí tenia l’oportunitat de desbancar el Roquetes del lideratge i ho ha aconseguit després d’un partit molt disputat i amb alternances (3-1). Els guarismes parcials han demostrat la gran igualtat i qualitat d’ambdós equips. S’ha avançat el conjunt nadador amb un 25-21 i un 25-22. Tots dos sets s’han decidit al final.

En el tercer ha arribat la resposta visitant amb un 21-25 que podia complicar les coses. Però els nois de Jordi Fernández han agafat les regnes del partit amb autoritat i en el quart set han manat de manera inapel·lable, culminant la victòria amb un nou 25-21. Això els permet col·locar-se primers i aquest diumenge podrien augmentar l’avantatge si guanyen el duel pendent contra el CV Olot a La Garrotxa.

El femení posava a prova el lideratge davant el CV Sant Just, el seu més directe rival. També s’ha viscut un partit molt equilibrat i llarguíssim, amb punts de moltíssima qualitat. El treballat 26-24 del primer set és una bona prova. Les barcelonines han empatat amb el 22-25. El tercer set apuntava a clau i les noies d’Hugo Gotuzzo han sabut gestionar millor els moments claus per imposar-se per 25-23. El quart set ha arribat a la recta final amb un 19-19 i de nou l’equip nadador ha estat més encertat per decantar la balança amb un 25-23 i sumar un nou triomf i continuar la seva ratxa imparable. Més líders.

Comentaris
To Top