Ciutat

El teu defensor: “Volem voreres dignes i segures”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

Enric Saiz reclama que una solució al problema d’espai per als vianants que hi ha al carrer d’Arimon, entre els números 122 i 28

“Volem voreres segures al carrer d’Arimon”

Enric Saiz és veí del Centre de Sabadell i ha contactat amb el D.S. per reclamar a l’Ajuntament de Sabadell una millora en les voreres del carrer d’Arimon, entre els números 122 i 28. Es tracta d’un carrer on les voreres són estretes i té vuit places d’aparcament lliure “absurdes”, indica el veí.

Segons relata, els cotxes que circulen pel carrer es veuen obligats a pujar a la vorera per poder passar. També els cotxes que hi aparquen acaben pujant a la vorera, perquè “no caben dins les línies de delimitació de l’aparcament”. Saiz sosté que “no pot passar ni una cadira de rodes ni un cotxet”. A més, afegeix que les voreres estan “totalment destruïdes, enfonsades i amb el paviment irregular” i per aquest motiu “ja ha caigut gent gran i veure retrovisors per terra s’ha convertit en costum”.

/ CEDIDA

El veí reclama que es renovi aquest carrer, com s’ha fet a altres voreres de la zona. “Suportem un trànsit rodat important perquè tenim diverses empreses funcionant”. Segons Saiz, ja s’han fet diverses instàncies i un change.org amb 165 signatures. A més, “a partir de les 20 h sempre hi ha cotxes aparcats a llocs on no es pot estacionar i a la vorera”. El veí reclama que s’eliminin places de pàrquing que “no fan cap servei al veïnat”. “Volem que sigui un carrer amb voreres dignes i segures”, destaca Saiz, que assegura també que en més d’una ocasió han hagut de trucar a la Policia Municipal. 

L’Ajuntament està treballant en una proposta que permetria ampliar una vorera 

 El Teu Defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell. Després de les actuacions als voltants d’aquest carrer, fonts municipals asseguren que s’està treballant en una proposta que “permetria executar una ampliació tàctica d’una vorera del carrer d’Arimon, la supressió de l’aparcament entre el carrer de la Salut i el carrer de la Creueta i també el canvi de sentit de circulació d’aquest carrer”. En aquest sentit, també estan treballant en actuacions al carrer de la Lluna i al carrer del Vapor. L’Ajuntament de Sabadell assegura que “les diferents propostes s’informaran abans de la seva execució tant a entitats del barri com al veïnat directament afectat”.

Comentaris
To Top