EDITORIAL

Esperant l’Ambaixador

Que serà un Nadal estrany qui més qui menys ho té assumit. L’esperança que la segona onada s’acabés abans que arribessin les festes s’ha esvaït. Les últimes dades de contagis, hospitalitzacions i defuncions dels darrers dies no conviden a l’optimisme i, fins i tot, ja es tem una tercera onada a principis d’any.

Tots ens estem esforçant a mantenir les tradicions de la millor manera possible. La Fira de Santa Llúcia amb aforament restringit, els pessebres distribuïts per una quarantena de punts per tota la ciutat i més il·luminació que mai per sentir l’esperit nadalenc, malgrat les circumstàncies.

Ara bé, en aquest punt ens trobem amb els desitjos dels infants, i de retruc, dels pares. Les cues inacabables que es produeixen any rere any per entregar la carta a l’Ambaixador Reial aquest any s’han substituït per un sistema de cita prèvia. Era d’esperar, doncs, que s’esgotessin ràpidament. Es poden ampliar horaris i dies, però està clar que hi haurà infants que es quedaran fora. Encara es preveu més complicat convertir la cavalcada en una visita amb hora convinguda als Reis d’Orient. La demanda sempre serà més alta que l’oferta. Avisats estem tots.

Comentaris
To Top