Publicitat
ESPORTS

Pas endavant de l’OAR Gràcia femení davant l’Associació Lleidatana (30-25)

La juvenil Carla Alcalde anotant un dels dos gols que ha marcat / CEDIDA (Eric Altimis)

L’OAR Gràcia femení ha aconseguit fer un altre pas endavant en superar l’Associació Lleidatana en el partit corresponent a la jornada 5 de la Divisió de Plata, suspès aleshores per precaució sanitària. Xavi Vilella ha estat l’encarregat de dirigir les verd-i-blanques des de la banqueta atès que Carol Carmona havia de complir el partit de sanció. La importància dels punts en joc ha motivat la presència de la central Irina Pop en el conjunt lleidatà després la seva retirada momentània. Acompanyada en els laterals de l’exgracienca Marina Graell i de la juvenil Kati Tyaglyay, la primera línia visitant ha sobresortit per la seva alçada. El nou fitxatge gracienc, Hatou Jabby no ha pogut actuar, ja que la seva incorporació ha estat posterior a la data en què s’havia de disputar el partit.

El desgast defensiu, amb el bon paper d’Olga Pena a la porteria, han estat una de les peces decisives en l’engranatge del Gràcia. En atac l’equip també ha respost amb solvència i d’aquí la victòria, aconseguida amb esforç i intensitat. La igualtat ha arribat fins al 5-5, punt d’enlairament de les verd-i-blanques amb el parcial 5-0 (10-5). El primer intent de reacció de l’Associació (14-11) l’ha tallat en sec el Gràcia abans d’anar al vestidor a la mitja part amb una bona renda (18-12).

La segona rèplica visitant s’ha produït en només tres minuts (20-17), però novament el Gràcia s’ha mostrat eficaç, li ha parat els peus (23-17) i ha impedit cap apropament perillós en el marcador. L’intercanvi de gols no ha fet témer per la victòria gracienca, tancada per Belén Reche quan ha establert el definitiu 30-25.

Publicitat
Comentaris
To Top