Publicitat
ESPORTS

Empat agredolç de l’OAR Gràcia davant el Mislata en un gran partit (22-22)

La pivot Cristina Calle, autora de dos gols, en una acció ofensiva del partit / CEDIDA (È. Altimis)

Resultat final agredolç per al Gràcia que va tenir a tocar la victòria, però el llançament d’un 7 metres en contra, ja amb el temps esgotat, li ha fet cedir un punt. L’empat ha vingut a repartir mèrits entre dos equips que s’han buidat a la pista i que han ofert un partit de màxima intensitat. El Mislata, engrandit pels darrers resultats positius, ha estat el rival exigent que s’esperava. Amb la seva atrevida defensa, de constants contactes, i amb atacs elèctrics en què semblava tenir prohibit botar la pilota, ha deixat clar que per superar-lo caldria fer mans i mànigues en l’intent.

El Gràcia no ha començat fi, ofuscat per la pressió del conjunt valencià, i ha perdut unes quantes possessions en fallides assistències a la pivot. L’1-4 inicial l’ha posat en alerta i l’ha obligat a jugar amb cap i paciència a l’hora d’atacar i amb concentració i ajudes a l’hora d’evitar gols. De menys a més, les verd-i-blanques han trobat un patró de joc amb el qual han guanyat en comoditat dins la dificultat i han pogut arribar al descans, com si res no hagués passat, amb empat a 11.

El partit no ha decaigut gens a la segona meitat. Un equip i l’altre s’han repartit encerts i errors en una pugna èpica que ha anat accentuant l’interès tot i que els gols, en el primer quart d’hora, s’han fet pregar per l’esplèndid treball defensiu en les respectives àrees (15-15). El parcial 4-1 (19-16) ha posat la mel als llavis de les gracienques, però ha esperonat un Mislata que entre els seus recursos compta amb Maria Cardona, una jugadora desequilibrant i assistent que ha agafat la responsabilitat i que, amb 22-21 a escassos segons per a la fi, se l’ha jugat al tot o res per una escletxa en la defensa i n’ha tret el 7 metres que ha deixat l’enfrontament sense vencedor ni vençut.

Publicitat
Comentaris
To Top