CERDANYOLA

Detinguts 'in fraganti' dos homes quan intentaven robar en un domicili a Cerdanyola del Vallès

Els Mossos d’Esquadra de Cerdanyola del Vallès van detenir dos homes, un de 52 anys, de nacionalitat veneçolana i veí de Barcelona, i l’altre de 40 anys, nacionalitat colombiana i veí d’Hospitalet de Llobregat, per un robatori amb força en grau de temptativa en un pis de Cerdanyola del Vallès.

Els fets van succeir pels volts de les 20.50 h del dijous 10 de desembre, quan dos agents de paisà van detectar dos homes a l’avinguda de Catalunya que caminaven observant els portals de les finques. Els agents van iniciar un seguiment discret dels homes, que miraven constantment a ambdós costats i enrere.

Finalment, els agents van veure com s’aturaven en una finca i accedien al seu interior. Un d’ells es va quedar en el replà vigilant, mentre l’altre obria la porta de la finca amb un plàstic i pujava al primer pis. Els agents van avisar les patrulles per tal que s’apropessin a la zona. En aquell moment va arribar un veí de la finca i els dos homes van sortir corrents del lloc, deixant oberta la porta del pis on haurien accedit.

Els agents van aconseguir aturar els dos homes i en l’escorcoll van trobar les eines que s’utilitzen habitualment en robatoris amb força interior de domicili. A banda, els dos homes tenien diversos antecedents per robatoris semblants i detencions per diversos cossos policials.

Els dos homes van ser detinguts i passats a disposició judicial el dia 11 de desembre al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top