PATRIMONI DE SABADELL

Un pessebre amagat a la natura

Taps de suro, cartrons, fustes, etc. El sabadellenc Rafel Sabater va trobar el diumenge passat “el pessebre més original de Sabadell”, ja que destaca la manera amb què està fet, molt manual i reutilitzant tota mena de materials. Creu que és obra dels pagesos dels horts que hi ha ben a prop d’aquest indret, al principi del camí que puja pel torrent de Ribatallada, a mig camí entre Sabadell i Castellar. Sabater hi va passar corrent i el va veure per casualitat, ja que va agafar el trencall que se surt del camí principal. “Hi has d’anar expressament”, avisa. Si no, no el trobes.

/ RAFEL SABATER

El lloc on està situat li va semblar curiós, en un espai on hi ha la font de la Teula i que és “molt frondós, amb arbres”. Si us acosteu per aquesta zona, també podeu veure el forn de calç que hi ha allà mateix i que servia per a la combustió de llenya i per generar calç per a la construcció.

/ RAFEL SABATER

/ RAFEL SABATER

Comentaris
To Top