CONTINGUT PATROCINAT

Quicktendr, l’alternativa de qualitat de servei de menjar a domicili

La situació actual ha incrementat el mercat del menjar a domicili de forma accelerada. I menys mal! Gràcies a aquest canal de venta, molts restaurants han pogut sobreviure a les restrictives mesures implementades per les diferents administracions. No obstant això, aquest creixement sobtat del delivery ha amplificat, també, les deficiències de les grans plataformes que utilitzen Riders autònoms. Molts establiments no han pogut donar un servei de qualitat als seus clientes: menjar fred perquè el repartidor no arriba a l’hora, comandes no recollides, cost massa elevat… I al final, tots aquests factors perjudiquen la imatge dels restaurants.

És en aquest context on entra amb força Quicktendr. Aquesta plataforma ha reaccionat als inconvenients esmentats i ha contractat els seus propis repartidors per donar el millor servei i amb un cost més assequible. Molts establiments sabadellencs han comprovat els beneficis que ofereix i els valoren per sobre de la visibilitat que els hi poden arribar a donar les aplicacions més populars. Entre d’altres, alguns del restaurants amb els que ja compte són: Gastrobarbes, Cala Boca, Presseguer, Omplepanxes, La Sandvitxeria, Chumi Churri… Molts d’aquests ja tenen el servei a domicili exclusiu amb Quicktendr.

Tanmateix, aquesta plataforma ni ha nascut a la crisi actual ni ofereix només el servei de delivery. La idea es va engendrar fa uns deu anys i es va començar a moure el 2019. Les seves funcionalitats faciliten totes les tasques del personal del sector Horeca. L’aplicació permet fer la comanda i pagar-la directament des del mòbil quan estàs assegut a la taula del restaurant (a partir de l’escaneig d’un codi QR), realitzar comandes take away i delivery, fer reserves de taula, promocions, plans de fidelització… Si encara no has provat Quicktendr, descarrega’t l’aplicació, descobreix tots els restaurants amb els que compta i comprova el seu servei de qualitat i proximitat.

Comentaris
To Top