ESPORTS

El Club Natació femení de vòlei encaixa la primera derrota i perd el lideratge

Una acció del partit davant el conjunt blaugrana a Les Naus / CEDIDA (CNS)

Primera ensopegada. El Club Natació Sabadell femení no ha pogut tancar el 2020 amb l'etiqueta d'invicte. Ho ha evitat el FC Barcelona en la seva visita al pavelló de Les Naus amb una victòria per un enganyós 0-3. De fet, la igualtat ha estat la tònica durant tot el partit. Fins i tot, en el primer parcial el domini en el joc i el marcador ha estat per les noies d'Hugo Gotuzzo, però en el tram final han vist com la reacció blaugrana ha capgirat el resultat fins al 23-25.

També per aquest guarisme s'ha imposat en els dos següents sets un conjunt blaugrana que s'ha presentat amb moltes jugadores de la Superlliga-2 per intentar trencar la gran ratxa de les sabadellenques, una situació molt habitual que significa una clara adulteració de la competició. El FC Barcelona ocupa la part baixa de la taula i només augmenta el nivell quan disposa d'elements del seu primer equip.

El Club Natació Sabadell ha estat un dels perjudicats per aquesta circumstància i ha encaixat així la seva primera derrota de la temporada després de 10 victòries consecutives que l'havien portat fins al lideratge. En aquesta última jornada de l'any s'ha vist superat pel CV Sant Cugat que després de superar per 3-1 a l'Energia Sóller, supera les nadadores per un punt. De totes maneres, la temporada del conjunt sabadellenc està essent espectacular i segur que en el 2021 continuarà lluitant per una de les places que condueixen a les fases d'ascens.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top