Publicitat
Ciutat

L'ATM congela les tarifes del transport públic per al 2021

/ Victòria Rovira

El consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat aquest dilluns a la tarda congelar les tarifes del transport públic de cara al 2021 i ampliar la caducitat dels títols adquirits aquest any fins al 31 de desembre de l’any que ve. A més, no es modificarà l’oferta de títols, que mantindrà les darreres tarifes incorporades T-Usual i T-casual. El consell d'adminsitració ha pres tot i haver-se disparat el dèficit del transport públic aquest any com a conseqüència de les restriccions de mobilitat per la pandèmia. En aquest sentit, la demanda global a la xarxa de transport públic ha estat un 54% als valors premis a la pandèmia i al 2021 es preveu que se situï entre el 68% i el 80%.

L’ATM subratlla en un comunicat que el manteniment de les tarifes permetrà ampliar la caducitat dels títols adquirits durant el 2020, que no caducaran fins el 31 de desembre del 2021. En el cas de la T-Verda, la T-16 i la T-compensació covid mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top