Publicitat
Vallès

El segon premi de la loteria toca a Palau-Solità i Plegamans

Administració de Palau-solità i Plegamans que ha repartit el premi / Ajuntament

Una part del segon premi de la grossa ha anat a parar a Palau-Solità i Plegamans. Deu sèries del número 06.095 van ser repartides a l'administració de Loteria número 1 del municipi, situada a l'Avinguda Catalunya, 217.

El segon premi és d'1.250.000 euros per sèrie, la qual cosa vol dir que cada dècim rebrà 125.000 euros. L'administració ha repartit 12,5 milions d'euros al municipi. La lotera ha explicat a Europa Press que una perruqueria de la zona ha venut part del premi i que la resta s'ha adjudicat per finestreta.

El premi ha caigut tard, passades les 13 h. També ha repartit 15 sèries a Badalona, que s'han venut a l'administració de loteria número 34, situada al Centre Comercial Màgic. En aquest cas, ha repartit un total de 18,7 milions d'euros. A més, s'ha venut una sèrie del número a les localitats de Vallirana, Barcelona i Lleida.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top