Publicitat
Vallès

Un dron per vigilar la comarca

Presentació del dron Delta de Matadepera / AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Matadepera va presentar el dron Delta, el primer que opera al Vallès Occidental. El seu objectiu és evitar robatoris i constituir una nova eina de treball per col·laborar en tasques de seguretat ciutadana. Delta és un dron de 3,5 quilos que disposa de càmera d’infrarojos, megafonia i un focus i que tindrà la missió de complementar les tasques de la Policia Local. El seu cost ha estat de 15.000 euros.

L’alcalde, Nil López, remarca la necessitat de “posar-lo a disposició d’altres organismes i cossos de seguretat”. El conseller, Miquel Sàmper, va exemplificar la seva utilitat en casos com l’incendi de la nau abandonada de Badalona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top