Publicitat
Ciutat

Espectacle familiar a la plaça del Doctor Robert

Imatge de les bombolles gegants/ AJUNTAMENT

Des d’ahir i fins al dilluns 4 de gener, la plaça del Doctor Robert és l’escenari d’una de les novetats d’aquestes festes a Sabadell. Es tracta d’Un pas de pardal, un recorregut de fantasia per altres Nadals, a càrrec de la companyia Toti Toronell. El muntatge s’estructura a partir de sis bombolles gegants, cadascuna de les quals representa un Nadal d’un indret diferent.

Una performance que inclou sorpreses per a tothom. L’activitat no necessita cita prèvia, però hi ha control d’aforament. L’ús de la mascareta és obligatori i s’ha de mantenir la distància de seguretat sense excepcions.

Publicitat

Ahir, a causa de les fortes ventades a la ciutat, es va anul·lar l'activitat. Tanmateix, avui ja torna a funcionar amb normalitat i les famílies que ho desitgin poden acostar-se i gaudir de l'espectacle.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top